CAFETARIA CHECKPOINT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1406 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Checkpoint. Meer weten? Ontdek meer

9 dec 2022 om 19:21 Bezorging sneller dan aangegeven. Eten goed warm!
9 dec 2022 om 18:31 Bedankt. Het was lekker en een lieve bezorgster.
8 dec 2022 om 18:12 VEEL te duur Iedereen maakt een misbruik van de energiecrisis en schroeft de prijzen op waar al jaren meer dan 300 tot 400 % winst is gemaakt ik haal toch liever en vele malen goedkoper mijn artikelen in de supermarkt,goedkoper en beter
6 dec 2022 om 13:42 Deze keer hele groene pepertjes in plaats van gesneden plakjes. Dat was even wennen, maar niet minder lekker. De rest weer gewoon goed zoals gewend van Checkpoint.
5 dec 2022 om 13:13 Checkpoint is gewoon goed. Hartige maal voor lunch, tussendoortje, of avondmaal. Vriendelijke bezorger.
4 dec 2022 om 20:29 bezorging op tijd, erg lekkere patatjes (niet slap geworden) en de bacon cheese burger ook een aanrader. We gaan zeker nogmaals bestellen
2 dec 2022 om 1:10 Bubble tea is erg lekker! (mango refresh green tea)
27 nov 2022 om 19:26 Eten was veel te laat en was ook iet warm meer
27 nov 2022 om 8:35 Snacks waren erg goed. Frietjes waren iets minder warm.
27 nov 2022 om 7:20 Er word een indicatie gegeven en je kan je bestelling 'volgen'. Dan staat er 50 minuten en vervolgens kan je er minimaal 75 op wachten. Misschien kwam dat omdat de bezorger met een groep vrienden op stap was. Zal hier niet snel nogmaals bestellen.
25 nov 2022 om 20:23 2 uur wachten voor patat en kip
25 nov 2022 om 19:48 Eten was lauw en hamburger verbrand